Begeleiding nodig?

Vind een coach

We hebben verschillende opties voor gecertificeerde coaches (met internationale ervaring) die je graag verder helpen. Vind de juiste ondersteuning en haal meer uit Obeya.

Leidt je Obeya-meetings

De facilitator ondersteunt bij het leiden van Obeya-meetings, zodat het team zich op de inhoud kan concentreren en training in effectieve vergaderroutines bijdraagt aan kortere en efficiëntere bijeenkomsten.

Hulp bij het opzetten van je Obeya

De Specialist begeleidt jullie bij eventuele uitdagingen, zorgt voor een vliegende start van jullie Obeya, en helpt valkuilen te voorkomen door een logische inrichting van alle Obeya-onderdelen.

Bevordert communicatie en samenwerking

De teamcoach helpt het team groeien in communicatie en samenwerking door reflectie op de samenwerking, wat leidt tot volwassenere interacties, en door het blootleggen van frustraties en onderliggende patronen die verdere groei bevorderen.

 

 

Waarom kiezen voor onze Obeya Coaches?

  • Ervaring en expertise: Onze facilitators en coaches hebben een diepgaande kennis van de LWO-methodiek en hebben ervaring in diverse organisatieculturen en bijbehorende uitdagingen. 
  • Flexibele inzet en maatwerk: Of je nu tijdelijke ondersteuning of een langdurig partnership zoekt, wij bieden maatwerkoplossingen.  
  • Kennisnetwerk: Onze professionals maken deel uit van een netwerk waarbinnen kennis en expertise over diverse Obeya werkwijzen continu worden uitgewisseld en verbeterd. 

Neem contact op om jullie ideale coach te vinden

Misschien vind je dit ook interessant?

To top