Jouw 100% Obeya partner

Obeya Coaching & Training

Wij hebben een 100% focus op Obeya. Als hét expertisecentrum van Nederland bieden wij ongeëvenaarde kennis en ondersteuning voor al jouw Obeya-initiatieven.

Onze missie

Een betere wereld door beter leiderschap

De wereld staat voor historische uitdagingen. Wij geloven dat beter leiderschap de wereld een betere plek kan maken. Organisaties moeten in staat zijn om goede beslissingen te nemen en als een geheel te handelen. Leading With Obeya is een werkwijze die samenwerking en besluitvorming verbetert. Als ontdekkers van deze methode helpen wij organisaties om effectiever te zijn.

Hoe komen we daar 

We maken het systeem zichtbaar en brengen leiderschapsteams terug naar hun kern, zodat deze zich kunnen focussen op hun functie. Daardoor kunnen teams en organisaties meer waarde gaan leveren. Als gidsen begeleiden wij teams op hun Obeya-reis, zodat zij samen meer bereiken en minder tijd en frustratie wordt verspild.  

Over Obeya Coaching & Training

Sinds 2016 is Obeya Coaching & Training gespecialiseerd in het geven van trainingen in de ‘Leading with Obeya’-methode. Als ‘preferred partner’ in het trainen in deze methode, hebben we een reputatie opgebouwd die staat voor ervaring, kwaliteit én avontuur.

Over

Leading With Obeya

In zijn boek heeft Tim Wiegel de Leading with Obeya methode beschreven. Hij legt uit hoe de Obeya als instrument kan worden ingezet voor het leiden van een team of organisatie. Leading with Obeya is dus de methode, de Obeya is het instrument dat bij deze methode wordt gebruikt. De methode biedt een praktische, concrete manier van werken voor leiderschapsteams die effectiever willen samenwerken. En het goede nieuws is: de Leading with Obeya (LWO) methode werkt voor elk team en elke organisatie.

Wegrijden, inschuiven, opbergen.

Obeya Boards

Obeyaboards (ons zusterbedrijf) producten zijn de tastbare vertaling van de Leading with Obeya methode, zoals beschreven door Tim Wiegel. Deze innovatieve borden helpen organisaties om effectief leiderschap te bevorderen door strategische afstemming en zichtbare resultaten te ondersteunen. Oorspronkelijk geïnspireerd door het Obeya-concept van Toyota, bieden onze producten een praktische manier om de voordelen van deze methode te realiseren.

Waar wij voor staan

Avontuurlijk

Als ervaren trainers en coaches hebben we heel veel Obeya reizen afgelegd. We blijven experimenteren en leren. We hebben vrijwel alle paden bewandeld, dus we delen alle tips en valkuilen graag.

Ontwikkeling

We zien de uitdagingen bij onze klanten. Daarom ontwikkelen we continu workshops, trainingen en coachingstrajecten die aansluiten bij waar onze klanten tegenaan lopen.

Toegankelijk

We gebruiken geen complexe management lingo en zijn begrijpelijk voor ieder team. Van boardroom tot operatie. We creëren een omgeving waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt, ongeacht achtergrond of functie.

Wat maakt onze trainingen uniek?

  • Ze zijn praktisch en interactief, je past het geleerde direct toe
  • Geen droge leerstof en slaapverwekkende slidedecks
  • Je leert een methode en je kan je dus blijven ontwikkelen
  • We ontwikkelen constant nieuwe tools en templates
  • Deze zijn beschikbaar binnen het LWO Network
  • We trainen kennis en kunde (training)
  • En werken aan gedragsverandering (coaching)
  • We organiseren de Obeya Dojo (maandelijkse coachingsessie)

Ons Team

Obeya Coaching & Training geeft trainingen in het binnen- en buitenland. We beschikken over een internationaal netwerk van ervaren en gecertificeerde coaches en trainers die samenwerken. Ze zijn allemaal bij ons opgeleid.

 

De Obeya

Trainingsstudio

Werken met Obeya is een beleving. Kom een kijkje nemen in onze Obeya trainingsstudio waar we zowel met virtuele als fysieke Obeya’s werken. Op deze manier kun je bij ons direct praktijkervaring opdoen met fysieke én virtuele of online Obeya. Ook Incompany trainingen kunnen in onze trainingsstudio plaats vinden.

Daarnaast geven we ook impactvolle online trainingen met behulp van onze virtuele Obeya. Vanuit onze eigen trainingsstudio met professioneel beeld, licht en geluid kunnen we in alle tijdszones online trainingen geven.

Onze bijdrage aan een betere wereld

Trees for All

We planten 4 bomen per deelnemer via Trees for All.

Unicef Business Buddy

Als Unicef Business Buddy investeren we in toekomstige leiders.

Stichting Present

We zijn zilveren partner van Stichting Present.

Vegetarisch

Alleen vegetarische lunches worden door ons aangeboden.

Fairtrade

Onze koffie, snacks en versnaperingen zijn biologisch en fairtrade.

Recycelen

Bij het printen gebruiken we uitsluitend gerecycled FSC- en Paperwise-papier.

Steun

We steunen duurzame en sociale impact-organisaties met lagere tarieven en gratis coaching.

Misschien vind je dit ook interessant?

To top