Focus op wat écht telt in je team!

Strategie, uitvoering, samen in Obeya

Wij zijn sinds 2016 100% gespecialiseerd in Obeya en trainen en begeleiden teams en individuen wereldwijd aan de hand van de internationaal erkende LWO methode.

Ontdek Obeya en de LWO methode

Obeya, ofwel ‘grote kamer’ in het Japans is een visuelel management instrument die complexiteit vertaalt naar helderheid voor het team.

Tim Wiegel heeft het visueel management instrument Obeya vertaalt naar een praktische en concrete methode, Leading with Obeya (LWO).

Uit onderzoek blijkt dat werken met de LWO methode leidt tot meer zicht op lange termijn voortgang en resultaten, effectiever vergaderen en betere besluitvorming.

Al sinds 2016 gespecialiseerd in Obeya
Trainingen gemiddeld beoordeeld met een 9.2
Coaching & training ontworpen voor leiderschapsteams

Waar moet je beginnen?

Starten met obeya

Beginnen met Obeya is een avontuur vol mogelijkheden voor jou en je team. Het is de sleutel tot een transparante en effectieve manier van leiding geven aan je team, en communicatie binnen het team. Een goede start is cruciaal omdat het de toon zet voor de toekomstige dynamiek en succes van jouw team. Weet je nog niet goed hoe of wat jullie moeten starten? Wil je graag veel zelf doen of wordt je liever begeleid? Bekijk de opties of ga aan de slag met onze handige starters checklist.

Obeya-trainingen

Leer de methode toepassen

Wil jij jouw Obeya-skills verbeteren en andere leiders hierin coachen? Leer tijdens onze trainingen samen met deelnemers uit andere organisaties hoe je Obeya praktisch in kunt zetten. Alle aspecten van leiderschap in de Obeya komen hierbij aan bod.

Met drie trainingsniveaus en geholpen door een team van ervaren en gecertificeerde trainers haal je bij Obeya Coaching & Training de juiste kennis en skills in huis om de effectiviteit van leiderschapsteams te vergroten.

Obeya Team Kickstart

Direct aan de slag met je hele team

Geen zin om alles zelf uit te zoeken? In 3 dagen van 0 tot 100. Op basis van jullie strategie en dagelijkse praktijk zetten we in drie dagen tijd (verspreid over een aantal weken) met jullie managementteam een gebruiksklare Obeya op. Dit kan een digitale of een fysieke Obeya zijn. Tijdens dit maatwerk traject leer je over de onderliggende Obeya principes is en pas je de Leading With Obeya methode direct toe.

Na de Team Kickstart ben je als team klaargestoomd om in en met je Obeya te werken. In de periode daarna helpen we jullie de methode verder eigen te maken en valkuilen te voorkomen.

Coaching

Op zoek naar een coach?

Heb je het gevoel dat je nog niet alles uit je Obeya haalt wat erin zit? Veel valkuilen zijn te voorkomen door te leren van anderen. Door effectieve begeleiding kun je vaak sneller stappen zetten, dan wanneer je zelf het wiel probeert uit te vinden. Onze ervaren Obeya coaches staan klaar om jouw team op jullie Obeya reis te ondersteunen. We bieden meerdere verschillende rollen aan.

Klantcases

In deze organisaties werken al teams met Leading with Obeya. Met behulp van visueel management maken ze hun strategieën tastbaar en motiveren ze hun teams. Lees hoe ze hun doelen bereiken en laat je inspireren door hun verhalen.

Maak kennis

Obeya Coaching & Training

Wij zijn Obeya Coaching & Training, een team van Obeya-enthousiastelingen, 100% gespecialiseerd in Obeya en hét expertisecentrum van Nederland dankzij jarenlange ervaring. We zijn experts in het trainen en begeleiden van teams op hun Obeya-reis.

Kom een kijkje nemen in onze Obeya-studio waar we zowel met virtuele als fysieke Obeya’s werken. Maak kennis met ons team en kom alles te weten over de methode en onze trainings- en coachingsmogelijkheden, online en op locatie.

Dit is wat onze klanten zeggen

Mignon Buijnsters

“Alles werd steeds duidelijker en de puzzelstukjes vielen meer en meer op hun plaats!”

Proces Expert - ING Nederland

Jelle Luijnenburg

“Educatief en inspirerend”

Agile Coach - Gemeente Amsterdam

Raymond Buis

“Dit is de Weg!”

Release Train Engineer - ASR

Marije Witvliet

“Echt gericht op samen leren en ook heel veel plezier!”

Capability Manager - Aegon

Lisette Graafsma

“Zeer aan te bevelen voor iedereen die serieus met Obeya aan de slag wil”

Agile Coach - NS

Misschien vind je dit ook interessant?

To top